Bouwen of verbouwen? …enkele tips

Kies voor een optimale energiebesparing : Door de juiste techniek te installeren kan je je energieverbruik optimaliseren. Naast een onontbeerlijke goede isolatie, maken wij u wegwijs in de meest gebruikte energiebesparende technieken voor jouw woning : zonneboilers, balansventilatie, warmtepompen, regenwaterrecuperatie, combitoestellen, gascondensatieketels.

Hou rekening met de nieuwe installatie-eisen bij renovatie : vanaf 2015 gelden er nieuwe renovatie-eisen voor nieuw geplaatste, vervangen of vernieuwde installaties in bestaande gebouwen. Informeer je zeker op www.energiesparen.be.

Regenwaterrecuperatie : bespaar tot 50% op je waterfactuur. Zinvol gebruik van regenwater is slim, milieuvriendelijk en goedkoop. Gratis hemelwater kan je perfect gebruiken voor de wasmachine, het spoelen van de toiletten, het gieten van de planten, het wassen van de auto. Je recupereert en zuivert het water door een “regenwaterrecuperatie-systeem” (al verplicht bij nieuwbouw) bestaande uit een regenwatertank met filter en pomp. Hierdoor bespaar je dan de helft van de dagelijkse hoeveelheid leidingwater die elke Belg nu verbruikt. Kortom, regenwaterrecuperatie heeft enkel maar voordelen : kosteloos, zachter én eco-vriendelijk.

Kwaliteitsgarantie : Door met NV Eric Peeters & Co in zee te gaan, garandeer je jezelf dat de voorgestelde oplossing voor jou als klant het beste is. Wij zullen je op voorhand juist informeren over het totale prijskaartje. Wij zijn een erkende aannemer, hierdoor geniet je bij plaatsing van het voordelige 6% BTW-tarief als je woning ouder is dan 5 jaar.

Wij zijn uw aanspreekpunt : onze expertise en creativiteit  staat in functie van uw wensen en laat toe om alle mogelijkheden af te tasten.